Erwin Bomers over zijn ervaring met TS-Veehandel

“Ik ben Erwin Bomers, 54 jaar en zit sinds mijn 18e in de veehandel. Ik kom uit een echte handelsfamilie. Sinds een jaar of 15 heb ik samen met mijn vrouw Maria het handelsbedrijf Bomers VOF. Daarnaast hebben we thuis nog een weidebedrijf met vleeskoeien. Ik zit meestal op de boer en Maria doet de volledige administratie. Onze handel bestaat voornamelijk uit slacht– en gebruiksvee en tweemaal per week collecteren we nuchtere kalveren. Ons werkgebied is vooral in de Liemers.

Sinds half december vorig jaar zijn we overgestapt naar TCS. Hiervoor hadden we 20 jaar een ander programma. Dat beviel eigenlijk altijd wel goed maar de laatste paar jaar liepen we toch wel tegen enkele problemen aan. Omdat we per 1 januari 2018 toch verplicht in de BTW-regeling moesten was dit een mooi excuus om verder te kijken. We hebben enkele programma’s met elkaar vergeleken en kwamen uit bij TCS.”

Waarom is de keuze op TCS en hun TS-Veehandel software gevallen?

“Waarom? De mogelijkheid voor koppeling met de slachterijen en het kalveropvangcentrum, de arbeidsvriendelijke facturering met daaraan gekoppeld het boekhoudprogramma en telebankieren. Ook niet onbelangrijk de prijs/kwaliteit verhouding is goed.

We waren altijd bang voor verandering, dit geeft veel opstartproblemen dachten wij. Dit is ons reuze meegevallen. Maar dit is vooral te danken aan de zeer goede ondersteuning die we hebben gekregen.

We werken er nu driekwart jaar mee en het bevalt ons prima. Duidelijke afrekeningen en veel tijdsbesparing door de diverse koppelingen. Zelfs de BTW-aangifte is zeer eenvoudig met TCS.

Waarom kiezen voor TCS? Het zijn prettige mensen om mee te werken, ze snappen hun vak, je wordt altijd geholpen en samen kom je er altijd uit..”

Ook niet onbelangrijk; de prijs/kwaliteit verhouding is goed.”

Veehandel Erwin Bomers
TS-VEEHANDEL

Complete en eenvoudige software voor de veehandel