Gebr. van Gils in Terheijden, een gevestigde naam

In het mooie Brabantse land, net boven Breda, is Gebr. van Gils al jarenlang in de veehandel actief. Het is een echt familiebedrijf. Vader is al jarenlang actief in de veehandel. Ronny, 41 jaar, heeft inmiddels de boekhouding van zijn vader overgenomen, samen met zijn vrouw.

Er wordt gehandeld in koeien, kalveren, schapen en geiten. Hoofdzaak zijn de koeien en kalveren die bij de boer worden opgehaald. Inmiddels rijdt de broer van Ronny ook een dag mee in de week. Verder worden er nog runderen afgemest op het bedrijf.

Ronny doet zelf de gehele facturering en de betalingen. Zijn vrouw doet de resterende boekhouding.

Ronny van Gils over TS-Veehandel

“Voorheen werden de afrekeningen van de koeien in Excel gemaakt en de kalveren werden op bonnen geschreven. Hiermee waren we een hele dag in de week druk.

Toen we de boekhouding zouden gaan overnemen hebben mijn vrouw en ik bij de Veehandels Academy de cursus Boekhouden gevolgd. Deze cursus werd gegeven door mensen van TCS met het programma TS-Veehandel. Zodoende waren wij bekend met dit programma. Het was in het begin wel even wennen, we waren vooral bang om wat fout te doen. We hebben goede begeleiding van TCS gehad en kunnen er inmiddels gemakkelijk mee werken. We werken er nu al zo’n twee en half jaar mee.

TS-Veehandel voldoet goed voor ons en het is goedkoper dan de concurrenten. Het bespaart ons veel tijd, we zijn nu in een paar uurtjes per week klaar met de administratie. Ook hebben we veel reacties gehad dat we veel professioneler overkomen met de afrekeningen.”

Het bespaart ons veel tijd en het is goedkoper dan de concurrenten.”

Veehandel Gebr. van Gils
TS-VEEHANDEL

Complete en eenvoudige software voor de veehandel