Veehandel J.A. Slendebroek over TS-Veehandel

Achteraan op Kampereiland, bijna tegen het Zwarte Meer, ligt het familiebedrijf van Jan Alexander en Marjan Slendebroek. Zij runt een mooie pensionstal voor privé paarden en hij is de zoveelste generatie veehandelaar. Jan Alexander heeft al op jonge leeftijd de handel overgenomen en zit jaren in het vak. Samen gebruiken ze sinds een paar jaar TS-Veehandel voor de administratie. Marjan voor de paarden en Jan Alexander gaat dagelijks met zijn scanner de boer op. Hij vertelt over zijn bedrijf en de keuze voor dit programma.

Wat voor handel doet/hebt u?

“Ik ben een collecterende handelaar en doe inkoop en verkoop van nuka’s, runderen voor de slacht, gebruiksvee en export vee.”

Hoe deed u eerder de administratie en waarom hebt u gekozen voor TS-Veehandel?

“Voorheen had ik bonnenboekjes en was ik tijden aan het schrijven en mijn vrouw aan het inboeken. Ik ben op zoek gegaan naar een programma om sneller van kantoor af te zijn. Wij hebben voor TS-Veehandel gekozen omdat er ook een boekhoudprogramma bij in zit.”

Hoe is het u bevallen en wat zijn de voordelen voor u?

“Naar volle tevredenheid. Het opstarten ging prima, sprak allemaal voor zich, volgens mij is er één keer iemand geweest en verder heb ik een paar keer de helpdesk gebeld. Je importeert de gegevens, haalt I&R op en een paar minuten later alles wegsturen via de mail en bank en je kunt weer verder met je echte werk.”

Hebt u nog een advies voor collega’s?

“Wacht er niet te lang mee, gaat je bevallen.”

Wacht er niet te lang mee, gaat je bevallen.”

Veehandel J.A. Slendebroek
TS-VEEHANDEL

Complete en eenvoudige software voor de veehandel