VOF Klein Holkenborg-Koenders

In de mooie Achterhoek vanuit Zieuwent is VOF Klein Holkenborg-Koenders sinds enkele jaren actief in de veehandel.

Pascal Klein Holkenborg en Job Koenders hebben 2 jaar geleden de veehandel van Antoon Klein Holkenborg, de vader van Pascal, overgenomen. Beide zijn ze parttime actief in de veehandel. Pascal heeft daarnaast een melkveebedrijf met ruim 100 melkkoeien en Job werkt als ZZP’er in de agrarische sector.

Er wordt gehandeld in koeien, kalveren, schapen en varkens. Daarnaast is er nog wat vleesvee aanwezig op het bedrijf. Door de taken onderling goed te verdelen, zijn ze erg flexibel en is het voor Pascal goed mogelijk om daarnaast het melkveebedrijf draaiende te houden en voor Job om regelmatig als ZZP’er buiten de deur te werken.

Job en Pascal over TS-Veehandel

“Voorheen werden alle afrekeningen in Excel door Pascal gemaakt, uitgeprint en door zijn vader rondgebracht. Hoewel er een rekenmodule in Excel zit om automatisch de prijs te berekenen, was het heel arbeidsintensief en was er een kans tot het maken van fouten. De boekhouding werd verwerkt door de boekhouder.

Via een enthousiaste collega veehandelaar kwamen we bij TCS terecht. Graag wilden we een overzichtelijk boekhoudprogramma met professionele afrekeningen, waarmee makkelijk te werken is.

Van de boeren kregen we veel complimenten over de nieuwe afrekeningen. Met name het overzicht van het aantal geleverde dieren met gemiddelde prijzen en kilo’s wordt erg gewaardeerd.

We scannen de koeien en kalveren. Hierdoor worden ze automatisch ingeladen in het programma. Tevens hebben we dan een sluitende ritregistratie. En de boekhouding en BTW aangifte is snel en makkelijk met dit programma geregeld.

Tijdens de opstart hebben we een perfecte begeleiding gehad aan huis. En hebben we vragen of problemen, dan is de helpdesk altijd vlot bereikbaar en wordt het meteen opgelost.

TS-Veehandel bevalt ons héél goed. Het bespaart ons veel tijd, waardoor we ons goed kunnen focussen op de veehandel en andere activiteiten. “

TS-Veehandel bevalt ons héél goed. Het bespaart ons veel tijd.”

VOF Klein Holkenborg-Koenders
TS-VEEHANDEL

Complete en eenvoudige software voor de veehandel